vull viure i veure a un assaig de l'obrador

Gràcies pel teu missatge!

En compliment de la Llei Orgànica 15/1999 sobre Protecció de Dades de Caràcter Personal, es comunica a l’usuari que les dades facilitades a través d’aquest lloc web quedaran recollits en un fitxer responsabilitat de l'associació Obrador Coral amb NIF V59492041 amb la finalitat de donar resposta a les comunicacions que facin arribar els usuaris.

 

No és la nostra voluntat obtenir informació de caràcter personal directament de menors d’edat, però no podem determinar l’edat de les persones que accedeixen o utilitzen aquest lloc web. Si aquest fos el cas i el menor facilités la seva informació personal sense consentiment dels seus pares o tutors, aquests es poden posar en contacte per tal de donar de baixa la informació relativa al menor.

 

Les dades de caràcter personal de l’interessat seran tractades amb absoluta confidencialitat i en cap cas seran cedits a tercers sense el seu consentiment previ.

L’interessat pot exercitar els drets d’oposició, accés, rectificació i cancel·lació de les seves dades, simplement enviant un correu electrònic a obrador.coral@gmail.com i expressant la seva voluntat d’accedir, modificar o esborrar les seves dades, sempre incloent el seu nom i cognoms, fotocòpia del DNI i adreça de correu electrònic.

Vision

This is a Paragraph. Click on "Edit Text" or double click on the text box to start editing the content and make sure to add any relevant details or information that you want to share with your visitors.